İstanbul – Kongre Merkezi

26 Şubat – 01 Mart 2020

Další evropská města

Dünyanın en iyi illüzyonistlerinden oluşan, The Illusionists 10 ayrı gösteri için yeniden İstanbul'da!

Onlar sihrin Cirque du Soleil’ı, onlar Broadway tarihinin en başarılı ve en çok satan sihir şovuna imza atan sihirbazlar! Birbirinden yetenekli ve usta 7 sihirbazdan oluşan The Illusionists, 26 Şubat – 1 Mart 2020 tarihleri arasında, sadece 10 performansla İstanbul Kongre Merkezi’nde!

Nefes kesici, büyüleyici ve zaman zaman da birbirinden tehlikeli numaralar. İllüzyonlarla başınız dönecek, zihniniz okunacak. Kimi zaman suyun altındaki zindanlardan kaçan, kimi zaman ise kelepçelerinden kurtulan bir ekip üyesini göreceksiniz. Tanıklık edeceklerinizin hepsi de sıra dışı, hepsi de sihrin ve hayal gücünün sınırlarını zorlayan cinsten olacak. Gerçeklik ve hayal gücünü ayırt edemeyeceksiniz.

Luis De Matos
MAESTRUL MAGICIAN - Luis de Matos este unul dintre cei mai respectați iluzioniști din lume, atât de către public, cât și de către profesioniști. În țara sa natală este cunoscut ca fiind producător de televiziune de succes. El a adus Conferința internatională pentru magicieni, FISM, în Portugalia și a organizat prima conferință online pentru magie și magicieni, și anume Conferința Magică Esențială.
James More
ILUZIONISTUL - S-a lansat prima oară când a apărut la Englezii Au Talent în 2013, prezentarea sa fiind urmărită de 80 milioane de spectatori. După turneul de succes din Rusia și colaborarea cu The Illusionists (Iluzioniștii), James More a devenit primul iluzionist britanic de pe renumitul Broadway din New York.
Enzo Weyne
MEMORABILUL - De-a lungul carierei sale, Enzo Weyne s-a ridicat la așteptările pe care porecla lui le-a creat. A fascinat juriul și spectatorii în cadrul competiției Francezii Au Talent de două ori, lăsând o impresie de neuitat. Cea de-a doua și ultima prezentare a sa de până atunci, din 2013, a fost cea în care a adus un elicopter pe scenă, fiind primul care a încercat un asemenea truc. Mai apoi i-a captivat pe cei de la Casino de Paris, ținând spectacolul propriu Beyond illusions (Dincolo de iluzii).
Andrew Basso
MAESTRUL EVADĂRILOR - Andrew Basso este numit Urmașul lui Houdini, Cel mai bun Maestru al Evadărilor din timpurile noastre, Starul rock al magiei. Sute de mii de oameni din întreaga lume au fost martorii spectacolelor de evadare din periculoasa celulă fatală în apă la Opera de la Sydney, Hammersmith Apollo din Londra și Arena di Verona din Italia.
An Halim
MAESTRUL MANIPULĂRII - Unul dintre cei mai buni maeștrii ai manipulării din lume provine din Coreea de Sud. Perfecțiunea mișcărilor mâinilor sale atunci când vorbim de manipularea cărților de joc sau a monedelor se asemuiește unui spectacol poetic memorabil.
Kevin James
INVENTATORUL - A prezentat spectacole pentru Prințul de Monaco, Prințul Bahrainm, Sultanul din Dubai și pentrul Președintele Obama la Casa Albă. Kevin James este un artist excepțional și unul dintre cei mai respectați inventatori de magie și iluzie. Multe din trucurile sale au apărut în filme sau au fost prezentate în spectacolele altor magicieni cunoscuți precum Doug Henning, Penn & Teller, Mark Wilson și David Copperfield.
Aaron Crow
RĂZBINICUL - Aaron Crow este văzut ca unul dintre cei mai distinși artiști ai vremurilor noastre care a depășit limitele percepției și performanței umane. Spectacolul său din cadrul emisiunii Americanii Au Talent a avut milioane de vizualizări pe YouTube. Colecția sa vastă de premii include și distincția Brand Personality Award, distincție înmânată anterior lui Steve Job și Nelson Mandela.
Previous
Next

INSTAGRAM

#theillusionists

EUROPEAN TOUR 2020

6.-9.2.2020 – Praha, Česká republika

6.-9.2.2020 – Praha, Česká republika

6.-9.2.2020 – Praha, Česká republika

6.-9.2.2020 – Praha, Česká republika

6.-9.2.2020 – Praha, Česká republika

6.-9.2.2020 – Praha, Česká republika

6.-9.2.2020 – Praha, Česká republika

6.-9.2.2020 – Praha, Česká republika

Întrebări frecvente

Da, spectacolul este potrivit copiilor, este un spectacol de familie.

Da, fiecare are nevoie de propriul bilet.

Prețul biletului este același pentru toate grupele de vârstă.

Spectacolul durează 2 ore și 15 minute, incluzând o pauză de 20 minute.

Da, vă rugăm să contactați compania de emitere bilete.

Da, vă rugăm să contactați compania de emitere bilete sau să ne contactați la adresa: info@theillusionistslive.eu

Spectacolul va fi prezentat de un vorbitor nativ al limbii fiecarei țări.